Archives for Македонски / English / Deutsch - Page 2

Македонски

За прв пат дијаспората ќе гласа на 12 април за претседателските избори

Досега во избирачкиот список со ѕвездичка се означени 68.000 македонски граѓани кои гласаат од странство. Во буџетот на ДИК за одржување на претседателските избори се предвидени 245 милиони и...
Weiter lesen »