Archives for Македонски / English / Deutsch - Page 9

Античките херои и припаѓаат на светската цивилизација

Премиерот Никола Груевски, кој учествува на 45-та Безбедносна конференција во Минхен, изрази надеж дека Грција како сосед ќе помогне Македонија да влезе во НАТО и во ЕУ. Тој ги...
Weiter lesen »
Македонски

Дора собира храброст да дојде во Македонија!

Можна е посета на Бакојани во Македонија во рамките на грчкото претседавање со ОБСЕ. Од мисијата на оваа меѓународна организација во земјава велат дека засега немаат потврда дали шефицата...
Weiter lesen »