Zum Inhalt springen

Februar 2014

За прв пат дијаспората ќе гласа на 12 април за претседателските избори

Досега во избирачкиот список со ѕвездичка се означени 68.000 македонски граѓани кои гласаат од странство. Во буџетот на ДИК за одржување на претседателските избори се… Weiterlesen »За прв пат дијаспората ќе гласа на 12 април за претседателските избори