Archives for Uncategorized

Uncategorized

Штајнмајер подготвен да разговора за односите меѓу Грција и Македонија (Deutsche Welle)

Шефот на германската дипломатија Франк-Валтер Штајнмајер за ДВ потврди дека една од темите во неговите разговори во Атина е и Македонија. Карл Билд Ги повикува двете страни на конструктивност...
Continue Reading »